Soul Body Fusion®

Keer terug naar je Licht-Essentie

Soul Body Fusion® is een energetische techniek waarmee de zielsenergie meer in het lichaam komt.

Deze techniek is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de Verenigde Staten. Het is een energetische techniek speciaal voor de Nieuwe Tijd.

Aangezien lichamelijke klachten komen door te weinig levensenergie in het lichaam, en depressie, angsten en andere klachten komen vanuit het denken en ego, kan deze energetische techniek veel mensen al na 1 sessie helpen.

Doordat de ziel de hoogste frequentie heeft kan Soul Body Fusion® blokkades oplossen op alle niveaus. Het is gebruiken om 3 sessies te doen van elk 30 minuten.

Het is niet alleen toe te passen op volwassenen, kinderen en dieren, maar ook op plaatsen en op afstand.

Waar bij Reiki de healer doorkrijgt waar de genezing nodig is, of dit op verzoek doet, bepaalt bij Soul Body Fusion® de ziel wat er gebeurt. Je ziel weet welke genezing het belangrijkste voor jou is op het moment, en precies hoeveel goed is voor jou.

 

Tijdens een sessie kun je verschillende ervaringen hebben. De één voelt pijntjes, bij de ander komen er emoties los of het hebben van lichamelijke sensaties. Of je nu iets voelt of niet, de Soul Body Fusion® doet zijn werk. De uitwerking is eigenlijk belangrijker dan de sessie. Houd daarom goed in de gaten hoe je leven verandert na de sessie. Het kan dat je anders reageert op situaties, dat angsten en blokkades verdwenen zijn, je je grenzen makkelijker aan kunt geven, je beter in je lichaam zit, of dat je je veel zekerder voelt.

Deze energetische techniek is daarom ook zeer geschikt voor mensen met autisme, ADD, ADHD, PDD NOS en hooggevoeligheid/HSP (bijv. Nieuwetijdskinderen).

 

Elke cel van je lichaam wordt gevuld met je zielsenergie en je kunt bepaalde inzichten krijgen die in verband staan met ziektes, waardoor ze kunnen verdwijnen. Houd daarom na een sessie je medicatiegebruik in de gaten.

 

Tijdens en na de sessie zal ik extra zorg voor je dragen. Ik kijk of extra ondersteuning nodig is. Een zuivering van alles wat naar boven is gekomen. Ik ontvang intuïtief wat nodig is voor jou op dit moment.

Mijn Essentie

Mijn Licht-Essentie is Huri Nuku, the Spinning Rainbow. Ik gebruik Regenboog Energie, van voor het nul-punt, om jou toegang te bieden om terug te keren naar je Goddelijke Ziels Blauwdruk / Licht Essentie.

My Experience

Ik ben een Nieuwetijdskind en enorm sensitief (HSP). Altijd hield ik me bezig met het letten op mijn energie; geen gevoelens van anderen opzuigen. Ik voelde me snel van alles om me heen overprikkeld. Van telefoons tot Wi-Fi, drukke ruimtes en andere mensen.

Al na de eerste sessie merkte ik dat ik beter in mijn lichaam zat. Ik voelde me erg op mijn gemak met de mensen om me heen, en omdat mijn eigen zielsenergie zo sterk aanwezig was geworden, vielen de energiën van anderen gewoon weg. Het viel niet meer op. Het enige waar mijn aandacht op gericht was, was op hoe goed ik me voelde. Mijn gedachtes waren leeg, ik kon beter uit mijn woorden komen, en ik ervaarde een enorm gevoel van liefde en rust.

 

Ook op lichamelijk vlak ben ik sterk vooruitgegaan. Ik heb al sinds mijn kindertijd chronische darmproblemen. Ik merkte al snel dat ik, na het beoefenen van Soul Body Fusion®, erg gemakkelijk kon ontlasten en met veel minder pijn. Nu zijn we een half jaar verder, en ik kan gemakkelijk naar het toilet. Dit is een enorme last die van me af is gevallen. Er zijn geen woorden voor hoe dankbaar ik ben!

 

Soul Body Fusion® werkt voor mij elke keer enorm bevrijdend en voelt als thuiskomen zoals ik nooit eerder heb ervaren. Ik voel me sinds het beoefenen van deze techniek erg gesteund en gedragen. Het maakt niet uit waar ik mee zit, Soul Body Fusion® werkt altijd.

Wat klanten ervaren...

Huri Nuku is een hele pure en verfijnde ziel. Ik heb samen met haar Soul Body Fusion mogen leren gebruiken en het viel me op dat ze erg goed kan focussen en met haar hele bewustzijn erbij kan zijn. De sessies die ik van haar ontving ervaarde ik als heel krachtig en liefdevol. Er was geen verschil wanneer ze deze in mijn aanwezigheid gaf of op afstand. Ik raad iedereen aan om het zelf te ervaren bij haar.🙏🏻💕 Lieke
Lieke C.
Naturopaar, Nederland
Deze lieveling van een jonge, sterke vrouw gaf me een Soul Body Fusion energy healing. Ik kan haar aanbevelen, want ik hou echt van de manier waarop ze met je omgaat. We hadden een sessie per telefoon, omdat we meer dan een uur van elkaar vandaan wonen. En het verbaasde me hoe goed het werkte. Ik kon voelen hoe de helende energie door mijn lichaam werkte. Joyce was erg aardig en leidde me langzaam door het proces. Ze legde van tevoren uit wat Soul Body Fusion is. Tijdens de genezing checkte ze bij me in. En zelfs enkele dagen na de genezing bleef ze contact houden om te controleren hoe het ging met mij. Ik ervaar haar als een zeer respectabele genezer, vriendelijk en teder. Ik voelde me gezien en vooral gedragen door haar en haar liefde.
Sabine Z.
Client, Nederland
Vind Soul Body Fusion® op Facebook